KONCERT MED TAAGELUND KORET

Torsdag den 16. maj 2024 kl. 19 på Vejen KunstmuseumKom til en forrygende aften på Vejen Kunstmuseum med dejlig korsang. Den 16. maj 2024 er det Taagelund Koret, der optræder.
Korets repertoire er alsidigt, fra klassisk kormusik over danske sange, nordiske viser, revyviser, filmmusik, spirituals m.m.

Tågelund Koret vil ved denne koncert synge et blandet repertoire bestående af bl.a. engelske madrigaler, svenske viser, tyske klassiske værker, danske sommersange, og nyere popmusik. Indimellem vil der være fællessange.

Koret er et blandet kor, som på det seneste er vokset til et stort kor på over 40 medlemmer. Koret synger på kulturhuset Roberthus i Egtved, men medlemmerne kommer fra en bred vifte omkring byen som Vejle, Vejen, Vamdrup, Haderslev og Strib.

Koret har eksisteret siden 1978. Dengang hed koret Egtved Musikhøjskoles Kor. Da musikhøjskolen overgik til kursusvirksomhed, måtte koret finde andet øvested og nyt navn. Det oprindelige tilhørssted hang ved koret og blev det nye navn. Koret ledes i dag af Ebbe Kaad Jacobsen.

Det sociale vægtes højt i koret lige som ture til udlandet med samvær med andre kor giver gode oplevelser. Koret har sunget i Reykjavik, Dublin, Budapest, Malmø, Berlin, Kiel og Peterskirken i Rom og snart går turen til Holland. Koret har gennem mange år haft en tradition der knytter sig til en af Vejen Kommunes naturperler. Hvert år ved sæsonstart synger koret nemlig ved Villa Baldersbæk vest for Hovborg.

Entre: 100 / 125 kr.
Tilmelding:
Jan Hansen, tlf. 61 61 53 32
Betaling: MobilePay 99 705 eller konto: 1551 - 871 56 338 51