T3IO PHIL COPENHAGEN

 

 

 

Koncert onsdag den 24. oktober kl. 19.30

 

Ensemblet T3iO Phil er en nyskabelse på den danske musikscene. Drevet af begejstringen for at spille kammermusik på det allerhøjeste niveau, har tre fremragende musikere fra Copenhagen Phil valgt at forene deres rige erfaring og sublime ekspertise som koncertmestre, for at nå kernen af kammermusikken.

 

Aftenen byder på musik af Franz Schubert, Ernst von Dohnanyi, Bela Bartok og Ludwig van Beethoven.

 

 

Kirstine Futtrup - violin

Kirstine Futtrup blev født I København i 1980 og begyndte at spille violin som 4-årig hos Tove og Bela Detreköy ved Det Danske Suzuki-institut.

Hun var stifter af den prisbelønnede Paizo Kvartet, som var internationalt anerkendt. Hun har været solist ved mange danske orkestre og siden 2006 været koncertmester i Athelas Sinfonietta Copenhagen. Siden februar 2008 er hun solospiller i Copenhagen Phil.

 

 

Eva Katrine Dalsgaard - viola

Eva Katrine Dalsgaard er uddannet på hochschule für Musik,”Hanns Eisler”, i Berlin hos prof. Kim Kashkashian. Umiddelbart efter sin diplomeksamen derfra tiltrådte Eva Katrine en stilling i Oslo Filharmoniske Orkester. I 2001 vendte hun retur til Danmark, først til Det Jyske Ensemble - basisensemble i Viborg Amt – og siden til solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2004 med Tim Frederiksen som lærer. Yderligere inspirationskilder tæller blandt andre Thomas Riebl, Garth Knox og Gyorgy Kurtag.

 

 

Richard Krug – cello

Richard Krug tiltrådte sin stilling som solocellist i Copenhagen Phil i 1998 og etablerede sig hurtigt som efterspurgt kammermusiker og solist. I 2004 grundlagde han sammen med tre kolleger fra orkesteret Sjællands Strygekvartet. Ensemblet, som senere skiftede navn til Copenhagen String Qvartet, har turneret i det meste af Europa og i USA.