MALLERI MED

KAREN WILLESEN

 

 

 

UDSTILLING: KAREN WILLESEN - MALERI PÅ VEJEN BIBLIOTEK

 

Fra mandag den 8.oktober – fredag den 2. november

Fernisering d. 8 oktober kl. 16

 

 

Karen Willesen “er fascineret af det, som driver os, bringer os sammen og får os til at føle os levende”.

 

På den kommende efterårsudstilling stråler værkerne af liv, lys og alt det, vi drømmer om, hvor energien er målet med kunsten. Derfor har poesien bevidst overtaget magten, så billederne bliver levende.

 

 

Om sine billeder udtrykker hun:

At skabe moderne abstrakte malerier og gøre det dristigt, har altid været ner-ven i mit arbejde. Mit mål med kunsten er at skabe værker, der er medrivende, sanselige og gør indtryk. Moderne malerier, der huskes - også længe efter op-levelsen i udstillingslokalet.

 

Jeg arbejder med olie på lærred og i ekspressive farvekombinationer, hvor små elementer og historier kommer frem. Når malerierne bliver skabt, sker det spontant, emotionelt, intuitivt, fabulerende - og i et højt energiniveau, hvor mit drive tydelig kommer til udtryk på lærredet.

 

Min inspiration er tidens trend, nye vibrationer og tendenser, der er på vej. Mi-ne 18 år i modebranchen giver mig en særdeles god fornemmelse for dette. Naturen, hvor årstidernes skifter og lysets bevægelse pirrer min trang til at fastholde det ukontrollerbare, inspirerer mig ustandselig.